Finlandia Trophy 2015

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Esivalmisteluja ja jännitystä ilmassa


Heipsan taas! 
Nyt ollaan entistäkin lähempänä tulevaa tapahtumaa ja tänään oli esivalmistelujen aika paikan päällä. Hallilla oli jo täysi tohina kilpailujen valmisteluja varten, jäätä jäädytettiin useaan otteeseen ja banderolleja vaihdettiin kentän reunalla Trophyn logoihin. Näin myös omalla työpisteellämme. Kuten aikaisemmasta blogi-päivityksestä kuvista näkyy, oli Sibyllan omia logoja ympäri kioskia. Tämähän ei meidän supermahtavalle markkinointi-tiimille ollut mikään ongelma. 
Valkoista alle ja omat edustavat logomme valotauluihin ja etu- sekä takaseinään. 


Vaikka voikin oma kehu vähän haiskahtaa, mutta pakko sanoa että hienohan siitä tuli ja sopii kisojen teemaan samalla tuoden Laureaa ja meitä opiskelijoita esille. Onhan se hyvä että tulevat asiakkaatkin tietävät mistä olemme ja herätämme kiinnostusta sekä mielenkiintoa hieman erilaisella Menulla verrattuna perinteisiin halliruokiin.


Laurean omat logot sekä slogan menossa mukana.


Siellä kiinnitellään valotauluille taustaa, jossa BarLaurean logo ja vaalea, kukilla täydennetty pohja.


Valmis valotaulu hinnastoineen. Todella siisti, kaunis ja helppolukuinen!



Näillä eväillä huomiseen ja ensimmäiseen Popup-päivään. Huominen mennään vielä suppeammalla Menulla, koska hallilla on vain harjoituksia ja lehdistöä.

Kuten kilpailijoilla, niin meilläkin on "harjoituspäivä" ja perjantaina mennään sitten täysillä ja hyvällä energialla eteenpäin ja järjestetään hyvä tapahtuma yhdessä kaikkien kanssa!

NIIN JÄNNITTÄVÄÄ, mutta mahtavaa että nyt se ALKAA!

Terkuin HR-tiimi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti