Finlandia Trophy 2015

tiistai 6. lokakuuta 2015

Terveiset talous&turvatiimiltä!

Kirpsakkaa Tiistai-iltaa kaikille lukijoilla!

Tapahtuman h-hetki lähenee nopeaa vauhtia. Ylihuomenna Torstaina pitäisi Laurean pop-up kioskin jo olla täydessä tohinassa. Tehtävää on vielä paljon, mutta kaikki ovat positiivisella mielellä ja hommat etenee hyvää vauhtia jokaiselta tiimiltä! 

Meidän talous ja turvallisuustiimi on viime viikkoina puuhastellut omavalvontasuunnitelman parissa sekä huolehtinut kaikkien ryhmäläisten hygienia- ja anniskelupassit talteen tapahtumaa varten. Myös Oiva-vaatimukset on selvitetty, sen varalta jos sattuu vaikka tarkastus tulemaan kyseisen tapahtuman aikana. Omavalvonnassa on monia tärkeitä asioita, joita tulee ottaa huomioon. Meille on tärkeää, että asiakas saa nauttia ruuasta ilman mitään riskejä, niin tiimimme on panostanut paljon juuri omavalvontaan. Muuhun turvallisuuteen liittyen tapasimme Barona Areenan turvallisuuspäällikön ja hän kertoi tiivistetysti yleisistä turvallisuus asioista hallilla. 

Talouspuolella tiimimme laati tarkan budjetin, joka sisälsi kaikki tarvittavat kiinteät ja muuttuvat kustannukset ja myöskin tuotteiden hinnottelun oikeilla katetuottoprosenteilla. Budjetin kanssa oli hieman kamppailua, mutta loppujen lopuksi saimme senkin hyvin laskettua. 


Talous&Turvatiimi kiittää ja kuittaa ja toivottaa kaikille mukavaa ja onnistunutta tapahtumaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti