Finlandia Trophy 2015

perjantai 18. syyskuuta 2015

Hei kaikki lukijat!

Hei kaikki lukijat!

Finlandia Trophy lähestyy kovaa vauhtia ja kaikilla tiimeillä on kädet täynnä tekemistä niin kuin myös meidänkin turva&talous tiimillä. Meillä on mietittävänä erilaisia asioita turvallisuuteen liittyen, mutta enimmäkseen keskitymme ruoan turvallisuuteen sekä työturvallisuuteen.

Barona Areena huolehtii muusta turvallisuudesta tilaisuuden aikana ja heidän puolelta järjestyy paikalle muunmuassa järjestyksen valvojat. Ruoan turvallisuuden kannalta olemme laatineet tarkan omavalvontasuunnitelman, jota tapahtumassa noudatetaan. Turvallisuus asioita pystymme selvittelemään myös enemmän sitten kun pääsemme tutustumaan tapahtuma paikkaan tarkemmin.

Talous puolella aletaan pikkuhiljaa laatimaan budjettia, jonka tekeminen tosin riippuu muista tiimeistä ja osapuolista. Ensi viikolla kun saamme tiimeiltä budjettiarvioita meidänkin talousosasto pääsee kunnolla vauhtiin. Odotamme innolla kuulla mitä muut tiimit ovat saaneet aikaan! Meidän tiimin seuraavassa blogipostauksessa lisää tietoa tapahtuman turvallisuudesta ja talousasioista. 

Mukavaa loppuviikkoa toivottelee turva&talous tiimi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti