Finlandia Trophy 2015

maanantai 21. syyskuuta 2015

Hellurei!

Taas käynnistyi uusi viikko ja olemme lähempänä itse Hoo-hetkeä. Tällä kertaa äänessä on logistiikka- ja HR-ryhmä, meitä on kasassa viiden hengen tehotiimi. Toimenkuvaamme kuuluu tässä projektissa mm. kuljetusajoneuvon hommaaminen, tavaroiden lastaaminen ja purkaminen tapahtuma viikonloppuna sekä työvuorolistojen laatiminen. Olennaisesti hoidamme myös tapahtuma-aikana kaikki ilmaantuvat juoksevat asiat. Niihinkin tulee aina varautua!

Ryhmämme on tähän asti ollut pääosin sivustaseuraajana, sillä suurin osa tehtävistämme on toteutettavissa vasta juuri ennen tapahtumaa. Nyt siis odotellaan, että aikataulut varmistuvat, jotta päästään tekemään työvuorolistat. Tällä hetkellä olemme vielä kovin riippuvaisia muiden ryhmien päätöksistä, joten lopullisia valintoja ja hankintoja ei ole vielä voitu tehdä, mutta alustavat suunnitelmat on hoidettu jo melko pitkälle sekä arvioitu budjetti laadittu. Mutta eikös se sanonta niin mene, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Joten innolla odotamme, että päästään toteuttamaan suunnitelmamme. Ryhmämme on tietenkin seurannut aktiivisesti muiden ryhmien toimia ja suunnitteluissa ollaan oltu mukana, jolloin pysymme kärryillä kokonaiskuvasta.


Seuraavan kerran palaamme asiaan, kun on päästy jo kunnolla tositoimiin. Nyt heitämme pallon johtoryhmälle. Työntäyteistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti